piatok 30. novembra 2012

Ako použiť biolampu pri liečbe detských ochorení


BIOPTRON svetelná terapia môže byť použitá ako podporná metóda aj pri liečbe rôznych detských ochorení, ku ktorým sa radia: detské kožné ochorenia, alergické ochorenia dýchacích ciest a infekcie horných dýchacích ciest, choroby pohybového aparátu a neurologické poruchy.

Lekárska prax potvrdzuje, že deti sú často náchylné na kožné ochorenia a temer 1/5 detí trpí alergickým ekzémom a v rovnakej miere je zaznamenávaný výskyt kožných infekcií (vírusové alebo bakteriálne). Kožné ochorenia sú príčinou vážnych problémov  u detí, nakoľko spôsobuje podráždenie kože, stále svrbenie v dôsledku čoho postihnuté dieťa nemá kvalitný zdravý spánok. Nemenej vážne sú psychické problémy, ktoré vznikajú u detí pod vplyvom prejavov kožných ochorení na tvári a horných končatinách.

Práve svetelná terapia biolampou BIOPTRON je pre deti veľmi príjemnou formou liečby s pozitívnym výsledným efektom zaceľovania poškodených častí tela a zmenšovania nepríjemných pocitov, ktoré spôsobujú kožné ochorenia.

Všeobecne deti, a obzvlášť malé, sú mimoriadne náchylné na vírusové infekcie horných dýchacích ciest - nos a hrdlo, ktoré bývajú príčinou častých ochorení spojených s absenciou na výuke v škole. Biolampa a svetelná terapia pomáha úspešne sa vyrovnať sa s týmto problémom tak, že stimuluje imunitný systém a urýchľuje reakciu na liečbu.

Svetloliečba biolampou BIOPTRON je taktiež vhodná liečbu rán, zmiernenie bolestí a zápalov. Je vhodná aj pri liečbe novorodencov s kožnými problémami, ako sú preležaniny, respektíve zapareniny. Pomáha zmenšiť a odstrániť bolesť a zápal spôsobený plienkovými vyrážkami.

Každopádne je racionálne pred použitím svetelnej terapie biolampou požiadať vášho lekára o jeho názor, či je táto forma liečba použiteľná pre váš konkrétny zdravotný problém alebo doporučuje inú rormu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára