utorok 17. apríla 2012

Akne - pri liečbe pomáha Biolampa Bioptron


Odborníci na celom svete sú si vedomí, akú bolesť a utrpenie spôsobujú miliónom pacientom niektoré choroby. Či už je to dieťa náhodou sa opariace horúcou vodou, alebo starý človek dlhodobo ležiaci na lôžku a trpí bolesťami, ktoré mu spôsobili dekubity - preležaniny, alebo žena stredného veku prežívajúce bolesti v chrbte, alebo teenager s chronickým akné.

Akne je jedným z kožných ochorení, ktoré je možné účinne liečiť svetelnou terapiou - biolampou. Na rozdiel od všeobecného názoru, že akné – sú kožným problémom, ktorému čelia predovšetkým tínedžeri, akné nezmizne, a to aj v prípade, že človek má viac ako 30 rokov.

S pomocou svetelnej terapie a vlastností, ktoré má biolampa Bioptron možno liečiť 3 hlavné formy akne (akné).  Pomerne dlho je známe, že svetelná terapia účinkuje pri liečbe rôznych kožných ochorení. Avšak v počiatkoch svetloliečby sa pre liečebné účely používali quartzové lampy, ktoré sú zdrojom ultrafialového žiarenia. Takto boli pacienti vystavený riziku popálenia, aj keď  priebiehala liečba akne/akné . Neskoršie odborníci zistili, že svetlo, ktoré neobsahuje UV zložku má rovnaký liečebný účinok.

Svetelná terapia biolampou je oveľa bezpečnejší spôsob liečby, pretože neobsahuje UV žiarenie. Biolampa využíva svetlo na podporu regeneračných schopností pleti. Vďaka schopnosti zosilňovať regeneráciu, svetelná terapia má pozitívny vplyv pri liečbe akne. Biolampa Bioptron a jej pravidelné používanie môže výrazne znížiť počet uhrov/ akné alebo ich dokonca úplne odstrániť ako je tomu vo väčšine prípadov.

Svetelná terapia je účinná nielen pre pacientov, ktorí trpia akne. Môže byť používaná na liečbu akýchkoľvek kožných vyrážok alebo ako spôsob celkového zlepšenia pleti. Po niekoľkých použitiach svetelnej terapie sú vrásky a póry menej viditeľné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára