utorok 17. apríla 2012

Biolampa Bioptron – chrbtica, kŕčna chrbtica - liečba bolesti s tým súvisiaciach


Jedna z veľmi častých ťažkostí, ktorá je vážnou prekážkou pre milióny ľudí užívať si život a normálne pracovať je chrbtica, resp. kŕčna chrbtica. Liečba, ktorú umožňuje biolampa Bioptron, je veľmi účinná aj na odstránenie rôznych ov a komplikácií ako napr. bolesť chrbta (dolná časť), kŕčnej chrbtice, krížov a športových zranení.

Na zníženie tlaku na chrbticu, je treba úplnú relaxáciu, ktorým sa uvoľnia stlačené stavce. Uvoľnená chrbtica umožní stavce naplniť  tekutinou a ich hrúbka sa zväčší o 2 cm. V dôsledku toho a zlepšením držania tela sa uvoľnia ztuhnuté a zapálené  stavce chrbtice.

Natiahnutie svalov pri drobnom zranení doma alebo v práci, pri pohybe alebo nesprávnom obrate tela spôsobuje akútnu a dlhodobú bolesť.

Svetelná terapia, ktorú umožňuje biolampa Bioptron je účinná aj na liečbu športových úrazov. Znižuje zápal a zmierňuje bolesť. Biolampa Bioptron môže byť použitá na urýchlenie regenerácie tkanív a hojenie rán. Žiaľ, vyliečenie týchto chorôb nie je možné definitívne. Avšak kombinácia - užívania protizápalových liekov, cvičenie zamerané na uvoľnenie a posilnenie chrbtového svalstva spolu s používaním svetloterapie a suchého tepla pomáha znížiť bolesť pri pohybe a zlepšiť kvalitu života ľuďom, ktorí trpia týmito ťažkosťami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára