utorok 17. apríla 2012

Ako funguje biolampa Bioptron a svetloliečba


Systém svetelnej terapie Bioptron využíva najužitočnejšie častí svetla, ktoré je podobné spektru slnečného svetla, umožňuje prirodzený proces liečby tela. Toto nie je liečiteľ v pravom slova zmysle, ale funguje ako stimulujúci prostriedok a regulátor biologických procesov, pomáhajúci ľudskému organizmu obnoviť rovnováhu a tým aj dosiahnuť samoliečenie.

Rovnako ako rôzne vitamíny a minerálne látky majú rôzny účinok na ľudský organizmus, tak aj každá z vlnových dĺžok svetla majú rôzne vplyvy na naše telo. Na to, aby ľudia dosiahli  dobrý fyzický, emocionálny a duševný stav potrebujú  široký rozsah vlnových dĺžok. Vedci dokázali, že rôzne farby majú na ľudský organizmus iný význam.

Vedci v spoločnosti Bioptron vyvinuli systém, ktorý využíva vplyv svetla a tento systém sa stal základom, ktorý využíva biolampa Bioptron. V začiatkoch druhej polovice minulého storočia sa uskutočnili výskumy a štúdie, ktoré preukázali, akým spôsobom laserové svetlo ovplyvňuje biologický systém. Predovšetkým to bolo zistenie, že predovšetkým polarizácia svetla je jedným z hlavných faktorov, ktoré regulujú činnosť bunkových membrán. Samozrejme, že to nie je jediný faktor. Pre úspešné využitie svetelnej terapie, ktorú dnes poskytuje biolampa Bioptron pre liečenie tela, bolo potrebné stanoviť optimálny výkon a rozsah vlnových dĺžok.

Hoci svetlo, ktoré vyžaruje biolampa Bioptron, pôsobí lokálne jeho  bio pozitívne účinky sa prejavujú po celom tele. Inými slovami, svetlo stimuluje imunitnú odpoveď v našej krvi, a je vedecky dokázané, že výrazný biopozitívny účinok svetla sa prenáša krvou do celého tela, čím sa životne dôležitý kyslík a energiu dostáva každej bunke. Aké jednoduché a pritom uchvacujúce, však?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára